efix

dă viaţă maşinii tale

Benzină Efix 95

Efix Benzina un carburant fara plumb complet, bazat pe o combinatie optima de aditivi si compusi activi, care are proprietatea specifica de a curata injectoarele, supapele si cilindrii si de a le menține curate.

Benzina Efix a fost gandita in asa fel încât utilizarea sa continua sa duca la o scadere a consumului de carburant cu pana la 3%. De asemenea, respecta normele Euro 5 de poluare, are un continut scazut de sulf, benzen, olefine si aromate si are cifra octanica 95.

Efix de la Rompetrol este prima benzina care protejeaza motorul. Benzina contine toti aditivii si compusii necesari pentru curatarea motorului si pentru protectia acestuia împotriva coroziunii si depunerilor. Un motor protejat de Efix functioneaza la performante optime si consuma mai putin.

In plus, Efix este destinata atat autovehiculelor ale caror motoare sunt prevazute cu catalizator incorporat in sistemul de evacuare a gazelor de esapament, cat si acelora cu motoare prevazute cu sisteme avansate de purificare a gazelor de esapament. Astfel, indiferent de masina avuta, Efix va avea grija ca ea să functioneze mereu la intreaga sa putere.

Motorină Efix 51

Efix Diesel este bazat pe o combinatie optima de aditivi si compusi activi care curata depunerile, protejeaza impotriva coroziunii, optimizeaza comportamentul motorului si asigura un consum redus. Astfel, avantajele sale se reflecta atat in comportamentul la drum al masinii, dar si in buzunarul soferului, ce nu mai este obligat sa cheltuiasca sume importante pe reparatii si piese de schimb.

Efix Diesel a fost conceputa pentru a fi destinata motoarelor Diesel cu sistem catalitic avansat de reducere a emisiilor, conform normelor europene în vigoare. De asemenea, motorina are un continut de sulf scazut, care asigura o reducere semnificativa a emisiilor de oxizi de sulf rezultate la ardere.

Calitatea carburantului oferit de Rompetrol este întarita si de testele de laborator efectuate pentru stabilirea efectului coroziv al carburantilor. Acestea au situat Efix pe cea mai înalta pozitie, facandu-l astfel carburantul optim pentru motoarele Diesel.

Transport ADRMărfuri Periculoase

De asemenea, oferim si servicii de transport combustibil cu cisterna proprie, pentru numerele UN 1202-1203, respectiv carburant auto.

Atunci cand aveti de transportat bunuri clasificate de legi si reglementari in vigoare ca avand un anumit grad de periculozitate, va punem la dispozitie serviciile de transport ADR, pe rute de transport interne.